Адміністративний саботаж на Запоріжжі: керівники муніципальних установ відмовилися працювати з окупантами

В Запорізькій області через нехватку колаборантів окупанти призначають на керівні посади двірників та електриків.

Так, в Бердянську “заступником міського голови” став Миката Самойленко. До «призначення» він працював двірником в КП «БердянськЕкоТранс». Себе позиціонує як творчу особистість, стверджує, що бачить візерунки уві сні та розмовляє з каміннями.

Напередодні в Енергодарі окупаційна влада представила колективу гімназії № 2 нового «директора». Ним став Вадим Каретников, який жодного відношення до освітян не має, як і не має профільної освіти для такої посади. Раніше працював електриком на АЕС, а єдиною конкурентною перевагою стало те, що він шанувальник “русского мира”, яких в регіоні дефіцит.

Росіянам все важче та важче налагодити роботу окупаційних адміністрацій, адже місцеві громади чинять активний громадянський спротив. Це сильно псує плани Москви щодо формування пропагандиської картинки для телебачення.

Нагадаємо, що вчителі Енергодару бойкотують владу окупантів, відмовляючись викладати російською мовою та виходити на роботу.

Раніше росіяни оголосили вакансії в Енергодарі для колабораціоністів, де серед вимог презентабельний зовнішній вигляд, знання російської мови і каліграфічний почерк. Про фаховість й досвід не йдеться. Проте і ці “вакансії” не користуються попитом.

Пам’ятайте, кожен з вас, на своєму місці може чинити результативный спротив ворогу.
Більше у наших відеометодичках по саботажу.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.