У Мелітополі дії партизанів викликали паніку в окупаційній адміністрації

Ефективна робота Руху опору  в Мелітополі стала настільки очевидною, що це не можуть приховувати навіть самі окупанти. Колаборанти не встигають звітувати про “подолання проблеми”.

Останні кілька атак Руху опору були спрямовані на пошкодження залізничних колій, які окупантами використовують для перекидання озброєння та особового складу з Криму. Так, 23 травня, ранок вибуховий пристрій пошкодив рейки неподалік м’ясокомбінату. На місце події окупанти швидко пригнали бронепоїзд та групу автоматників, які проводили зачистку території. Цілий день росіяни безрезультатно влаштовували облави.

У зв’язку з цим навіть самі окупанти не можуть більше приховувати той факт, що проти них успішно бореться опір. Так, учора на своїх ресурсах вони відзвітували про “успішне відновлення” залізничного полотна, тим самим визнавши роботу партизан.

Нагадаємо, 21 травня Рух опору спільно з підрозділами ЗСУ провели спецоперацію зі знищення артилерійських систем та радіолокаційних систем окупантів, які глушили зв’язок та проводили розвідку.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.