Спротив українців зриває плани окупантів щодо швидкої інтеграції захоплених населених пунктів

Український спротив показав кремлівським військовим, що швидко і просто перетворити тимчасово окуповані території на росію не вийде.

Не зважаючи на окупацію українці відмовляються на добровільну співпрацю з загарбниками. Саме тому в захопленому Скадовську Запорізької області росіяни, фактично перетворившись на рекетирів, силою та погрозами примушують місцевих підприємців отримувати «дозволи» для продовження свого бізнесу.

Водночас у окупованому Мелітополі українці дослуховуються до наших порад і уникають співпраці з силами загарбників. Так, стало відомо, що зірвано формування місцевих «органів влади» окупантів. Росіяни з березня не можуть знайти достатньої кількості бажаючих зрадити країну, тому вже вдаються до розклеювання оголошень по місту.

Також є проблеми з впровадженням рубля. Заробітну Наразі окупанти хочуть платити зарплати в російській валюті та ще й через «Міжнародний розрахунковий банк», який попри гучну назву зареєстрований в інших окупованих рф територіях – Цхінвальському регіоні Грузії і навряд чи може похвалитися надійністю.  Проте через відмову населення у співпраці – росіянам не вдається змінити систему.

Якщо ж співпраці з окупантами уникнути неможливо, то радимо вам використати наші поради щодо ненасильницького саботажу, зокрема ми розробили коротку методичку, як чинити корпоративний саботаж. Кожен крок наближає звільнення нашої землі від кремлівської орди!

 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.