На окупованих територіях ФСБ вилучає зерно в місцевого населення

В 1932-1933 роках під наглядом НКВД росіяни влаштували геноцид українців й створили штучний голод – вилучивши все зерно в місцевого населення. З того часу дії російських “чекістів” не змінились.

На окупованих територіях півдня та Луганщині місцеві фермери вимушені “здавати” зерно за фіксованою ціною, яка в рази нижче ринкової. При відмові – зерно “націоналізують”. Контроль за цим здійснюють працівники ФСБ.

Вивозом зерна займаються дотичні до них псевдофірми, які зареєстровані на колаборантів. Зокрема в Запорізькій області це підприємство гауляйтера євгена балицького, яке він зареєстрував в окупаційній “податковій службі.

Варто зауважити, що окупанти мають піраміду з відповідальних за “збір зерна”. Тобто, в кожному окупованому регіоні є відповідальний за виконання норми. Один з них, олександр молоков, який відповідає за збір, а по факту крадіжку, зерна в окупованому Кам’янсько-Дніпровському районі Запорізької області. Раніше окупант очолював управління житлово-комунального господарства в окупованій Алушті (Крим). Його у 2018 році його самі ж росіяни засудили до 4 років ув’язнення за корупцію. Тобто ФСБ розставляє на такі посади “своїх надійних людей”, які перебувають на гачку.

Попри це, планам окупантів як завжди заважає одна річ – реальність та спротив українців. Фермери відмовляються здавати зерно, попри навіть тиск й погрози “націоналізації”. Таким чином колаборанти навіть під доглядом ФСБ-шників провалюють свої плани з крадіжки зерна.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.