Партизани масово здають локації розташування окупанта

Лише за останній тиждень ЗСУ завдяки точковими ракетними ударами знищили 21 склад боєкомплектів, 17 баз ворога та 2 командних пункти. Значну частину з цього вдалось визначити або верифікувати завдяки місцевому підпіллю.

Однією зі складових спротиву є інформування українських військових щодо дій окупанта: розташування, переміщення й зберігання техніки. З отриманням високоточної далекобійної зброї українські військові отримали технічну можливість завдавати удари по складах та командним центрам в тилу росіян на окупованих територіях.

Велику роль в цьому почало відігравати українське підпілля, яке передає нову інформацію та допомагає верифікувати (підтвердити) наявну інформацію розвідки ЗСУ.

Нагадаємо, дані про ворога можна передавати або через спеціальний бот ЗСУ, або можна передати через форму на нашому сайті.

Зауважимо, раніше ми вже розповідали про історію спротиву в Зоні відчуження чорнобильської АЕС під час окупації. Тоді саме місцеві в співробітництві з туристичним оператором організували щоденний моніторинг за рухом російських військ й передавали дані ЗСУ.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.