Окупанти пожалілись пропагандистам на тотальний саботаж з боку місцевих у Мелітополі

В ефірі пропагандистського радіо “Комсомольська правда” представник окупаційної адміністрації Мелітополя пожалівся ведучому про тотальний саботаж з боку місцевого населення.

Так, за його словами, керівник КП “Чистота” вивів з ладу електронні блоки управління на техніці, не лишивши запчастин. Чоловік встиг після цього виїхати на вільну Україну. Водночас окупант скаржиться, що половина місцевих вчителів відмовились працювати на ворога. Хоча, на нашу думку в нього оптимістична оцінка. Відео при переході на ТГ-канал.

Зауважимо, пропагандист у відповідь пропонує влаштувати ГУЛАГ та розстріляти місцеве населення. Тому підкреслимо, окупанти чудово розуміють, що ніякої підтримки на окупованих територіях не мають й, що “референдум” це фарс, адже нікого питати вони не планують. Тому кожен хто чинить спротив – герой, адже тимчасово вимушений жити серед таких людоїдів.

Нагадаємо, напередодні в Мелітополі прямо в центрі на вулиці невідомі лишили послання окупантам. Символічно, що вітання від ЗСУ лишили біля Шахової школи, розташованої на вул. Героїв України.

Зауважимо, раніше Центр національного спротиву підготував відеоінструкцію як робити саботаж на окупованих територіях.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.