У Мелітополі окупанти погрожують відправляти до армії тих хто не хоче навчатись в фейкових ВНЗ

У тимчасово окупованому Мелітополі окупанти створили фейковий університет на базі захопленого майна двох ВНЗ МДПУ імені Богдана Хмельницького та ТДАТУ ім. Дмитра Моторного, та місцеві відмовляються там навчатись.

Навчатись відмовляються як студенти двох справжніх ВНЗ, так й немає абітурієнтів до вступу в псевдоуніверситет, хоча окупанти навіть скасували іспити аби заохотити молодь до вступу. Проте перспектива отримати макулатуру з написом “Диплом” молодь не вразила.

Аналогічна ситуація з коледжами, які окупанти позакривали через те, що більшість студентів та школярів виїхала й створили один “середньоспеціальний навчальний заклад”. Відтак окупанти перейшли до погроз відправити до лав ворожої армії юнаків, які не хочуть створювати пропагандистам ілюзію “навчального процесу”.

Підсумуємо, РФ не має ніякої підтримки серед місцевих й намагається створити картинку “мирного життя”. Дії окупаційної адміністрації ще раз доводять – для ворога люди на окупованих територіях це ресурс й не більше. Відтак Центр національного спротиву закликає всіх евакуюватись з регіону на час проведення операції зі звільнення окупованих територій. Україна переможе!

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.