У Мелітополі підпілля завадило планам росіянам під’єднати Запорізьку АЕС до російської електромережі

У Мелітополі невідомі герої зіпсували грандіозні плани окупантам щодо підключення запорізької атомної електростанції до російської електромережі.

Напередодні в місті зафіксували великовантажні машини з бухтами проводів та бочками з трансформаторною оливою.Попередньо їх завезли аби реалізувати план підключення Запорізької АЕС до російської енергосистеми. 

Проте підпілля підірвало електроопору й зіпсувало плани ворога. Вибух стався 17 серпня, після якого окупанти перекрили південний виїзд із Мелітополя та посилили перевірки на блок-постах, але марно.

Нагадаємо, росіяни мають намір провести свій псевдореферендум за місцем проживання “виборців” в період з 11 на 17 вересня. Ворог розуміє, що не має достатню кількість прихильників навіть для створення ілюзії підтримки, тому планує провести “прихований референдум”. Відтак мешканців будуть “опитувати” за місцем проживання аби приховати низьку явку.

Центр національного спротиву закликає місцеве населення до евакуації на час операції зі звільнення регіону. Не дозволяйте росіянам робити вас заручниками ситуації й використовувати як живий щит.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.