Нація незалежних. Зі святом тебе, мати Героїв!

24 серпня Україна святкує День Незалежності, яку прямо в ці дні героїчно відстоює у боротьби з імперською навалою РФ.

Україні давали мало шансів на перемогу в цій війні й лише загальна єдність продукувала нам шанси на перемогу. Саме це й відбулось: вся країна об’єдналась у боротьбі з ворогом. Саме зараз українці творять новий героїчний епос у боротьбі, де перемогою буде захист нашої незалежності.

Зброєю не перемогти вільних людей, тому ні для кого у світі не секрет, що Росія вже програла. Питання часу коли це вона саме це визнає. Завдяки відважному громадянському спротиву в комплексі з героїзмом українських військових ми відстояли столицю й північ держави. Зараз нам допомагає весь цивілізований світ, адже це війна проти автократизму, а тому це війна і за їх свободу теж. Наразі боротьба триває за південь та схід нашої країни й розв’язка вже близько. Для росіян вона буде невтішною.

Центр національного спротиву дякує всім донькам та синам України які зараз захищають нашу свободу. Водночас ми закликаємо всіх мешканців бойкотувати референдум, ігнорувати російські паспорти ТОТ, а за можливості виїхати з регіону час проведення операції ЗСУ зі звільнення регіону.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.