Окупанти обіцяють мешканцям ТОТ роботу в “колгоспах” в обмін на отримання ними паспорту рф

Росіяни позбавили людей мирного життя та засобів для існування й тепер використовують це для примусу людей до отримання російського паспорта.

Так, на півдні через окупацію зростає безробіття й це все на фоні настання холодів. Відтак окупаційний уряд пропонує місцевим роботу на “колгоспах” – фермерських господарствах, які окупанти раніше віджали у фермерів.

Проте навіть щоб отримати роботу в полі є умова – отримати паспорт ворога. Якщо ж в родині є діти, то є ще одна вимога – заява на прийом дитини до російської школи. Тобто, фактично росіяни шантажують місцеве населення голодом й заганяють на роботу в поля, водночас розраховуючи завдяки цьому вирішити свої проблеми з темпами паспортизації та провалом “навчального процесу”.

Нагадаємо, на окупованих регіонах Запорізької області росіяни тиснуть на малозабезпечені соціальні верстви населення аби наростити темпи паспортизації. Окупаційна адміністрація заблокувала соціальні виплати пенсіонерам та пільговикам, а єдиною умовою для них отримати виплати з боку РФ – отримання паспорта окупанта.

Центр національного спротиву закликає мешканців тимчасово окупованих територій евакуюватись з регіону на період операції ЗСУ зі звільнення територій.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.