Колаборанти тікають з півдня

Апологети “миру та порядку” на півдні залишають регіон до “кращих часів”, адже зрозуміли, що колабораціонізм шкідливий для здоров’я. 

Ми вже повідомляли, що тиждень тому призначений окупантами голова адміністрації Маріуполя Костянтин Іващенко покинув місто. Офіційно він виїхав лікуватись, але також з окупованого міста виїхала його донька.

Проте не він єдиний хто втік. Південь залишив головний гауляйтер Запорізької області Євген Балицький. Він перебуває в Криму, де йому поки що комфортніше “керувати” областю. Водночас “подорожувати” до рф  вирушив й відомий херсонський зрадник Кирило Стремоусов.

Тобто, люди які агітують за “русскій мір” самі втекли від його наслідків. Це все що треба знати про “стабільність та повернення до мирного життя” на тимчасово окупованих територіях.

Центр національного спротиву закликає мешканців ТОТ евакуюватись з регіону на період операції ЗСУ з деокупації. Пам’ятайте, що росіяни не дадуть життя на окупованих територіях й вбачають в людях на цих територіях лише ресурс.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.