Окупанти не виплачують обіцяну “соцдопомогу” в Мелітополі

Навчальний рік за російською програмою на тимчасово окупованих територіях провалений, проте окупанти намагаються і далі підкупити громадян на ТОТ.

В Мелітополі батьки школярів, яких змусили віддати дітей до шкіл, де наразі працюють російські вчителі, не отримали виплату в 10 тисяч рублів. Раніше, окупанти обіцяли усім таку допомогу, якщо діти навчатимуться в школі. Авжеж, спершу росіяни створили гуманітарну кризу, аби змусити людей шукати будь-якої можливості аби вижити. Та тепер, аби отримати обіцяну виплату, треба підготувати пакет документів.

Тепер потрібно написати заяву та подати копії паспортів батьків з іншими кодами та свідоцтва про народження дитини.Також потрібна прописка або інша довідка, яка підтверджує місце  проживання. Лише після цього росіяни обіцяють виплатити кошти. Це потрібно росіянам, які намагаються усіма методами зібрати персональні дані громадян аби підвищити темпи примусової паспортизації. Тому наступним етапом для оторимання соцвиплати – стане наявність російського паспорта.

Центр національного спротиву закликає бойкотувати паспортизацію ворога й евакуюватись з окупованих територій на період операції ЗСУ зі звільнення регіону.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.