Хроніки спротиву:ліквідація зрадника та мародерство росіян

На тимчасово окупованих територіях України росіяни намагаються тиснути на місцевих мешканців, аби змусити їх брати російські паспорти. Для цього вони посилюють штучну гуманітарну кризу та  поліцейсько-адміністративний режим. Ціни на товари першої необхідності виросли у кілька разів. Також зростає вартість палива. Проте цивільне населення продовжує чинити героїчний спротив окупантам. 

18 вересня у Мелітополі пролунав вибух, внаслідок якого загинув зрадник-поліцейський Денис Стефанков. Зрадник працював так званим начальником відділу швидкого реагування народної поліції, зрадивши присязі народу України. По факту він відповідав за допити українців й пошук членів українського підпілля.

Центр національного спротиву вкотре наголошує, що колабораціонізм шкодить здоров’ю. Зрадники приречені, адже вони нікому не потрібні: ні своїм, ні тим кого вони зрадили.

Та не всі окупанти та колаборанти можуть закінчити так, як Стефанков. Російські військові, а також ті українці, яких примусово мобілізували до військ окупанта, можуть безпечно здатися в полон. Для цього запущено цілодобову гарячу лінію для російських військових, які хочуть здатися в полон. Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими. Детальніше читайте за посиланням. Це важливо, адже окупанти нарощують темпи мобілізації на ТОТ.

Окупанти покривають дефіцит рядового складу українцями на захоплених землях, яких примусово мобілізують до свого війська.

Так, в селі Портівське (Маріупольський район) окупанти примусово зібрали всіх чоловіків молодше 40. Завантажили в автобус та відправили в “армію”. В Алчевську мобілізованих так багато, що жінки підняли бунт й намагались заблокувати автобус перед відправкою. 

Зауважимо, що росіяни майже не екіпірують та не підготовлюють солдатів т.зв. ДНР та ЛНР перед відправкою на передову. Кремлю вигідна смерть українців незалежно від сторони за яку ті воюють, адже їх цікавить лише територія. 

Саме тому і нагадуємо – добровільна здача в полон врятує життя мобілізованого солдата. Для отримання інформації, як здатися в полон, військовослужбовцям армії рф або їхнім рідним і близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами: +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84.

Тим часом Бердянську після вбивства олега та людмили бойко, росіяни почали активно шукати диверсантів.

Під приводом цих пошуків окупанти почали зламувати порожні квартири та гаражі. В окремих випадках зафіксовані випадки мародерства. Також обшуки проводять у простих мешканців, яких росіяни вважають “підозрілими”.

Нагадаємо, подружжя колаборантів було вбито 16 вересня поблизу власного гаража. Олег бойко відповідав в окупантів за ЖКГ, а його дружина очолювала міську виборчу дільницю щодо “референдуму”.

Центр національного спротиву закликає мешканців тимчасово окупованих територій залишити регіон на час проведення операції українських збройних сил зі звільнення населених пунктів.

 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.