Окупанти нарощують темпи мобілізації на ТОТ

Окупанти покривають дефіцит рядового складу українцями на захоплених землях, яких примусово мобілізують до свого війська.

Так, в селі Портівське (Маріупольський район) окупанти примусово зібрали всіх чоловіків молодше 40. Завантажили в автобус та відправили в “армію”. В Алчевську мобілізованих так багато, що жінки підняли бунт й намагались заблокувати автобус перед відправкою. 

Зауважимо, що росіяни майже не екіпірують та не підготовлюють солдатів т.зв. ДНР та ЛНР перед відправкою на передову. Кремлю вигідна смерть українців незалежно від сторони за яку ті воюють, адже їх цікавить лише територія. 

Тому Центр національного спротиву нагадує, що добровільна здача в полон врятує життя мобілізованого солдата. Для отримання інформації, як здатися в полон, військовослужбовцям армії рф або їхнім рідним і близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами: +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84.

Інформація про здачу в полон доступна російською в телеграм-каналі «Хочу жить».

Водночас ми закликаємо мешканців тимчасово окупованих територій за можливості залишити регіон на період ведення бойових дій, аби не стати живим щитом для окупанта.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.