Навіщо треба евакуюватись з ТОТ

1 жовтня окупанти фактично закриють виїзд з тимчасово окупованих територій, адже вводять виїзд лише з “дозволу адміністрації”. Пояснюємо ризики подальшого перебування на окупованих територіях.

Наразі росіяни проводять на загарбаних територіях свій “референдум”, який за їх задумом, має інтегрувати регіон у рф. Звичайно, що результати “волевиявлення” вже написані давно й ніхто не питає справжньої думки людей. Тому, росіяни заздалегідь призначили дату після якої вводять виїзд до вільної України лише за дозволом.

Вже зараз на окупованих територіях вводять так зване російське правове поле в межах якого всі не лояльні режиму мешканці можуть отримати тюремний термін. Також, росія вже зараз вимагає перереєструвати свою власність у відповідність до свого законодавства. Такі правочини не визнає ніхто, а головне, що далі росіяни можуть конфісковувати ваше майно на свій розгляд.

Водночас мешканці ТОТ стануть невиїзними за кордон, бо зараз перед росією зачиняється залізна завіса. Паспорти видані окупантами не визнають навіть в самій рф, не кажучи вже про інші країни світу. 

Та головне, що тимчасово окуповані території приречені на бойові дії. Росія не несе мир, вона захопила території й прикривається мешканцями як “живим щитом”. Росії потрібні смерті й нестабільність у регіоні, адже це єдине, чим вона виправдовує там свою присутність. Саме для цього вона й провокує бойові дії.

Не зайвим нагадати, що чоловіче населення регіону підпадає під мобілізацію, яку проводить рф за наказом свого тоталітарного вождя. Й саме українців, як показує досвід Донецької та Луганської областей, будуть призивати першочергово. Бо Кремль завжди воює чужими руками: українцями, бурятами, кавказцями й т.д.

В результаті окупації росія планує створити новий воєнний округ з ресурсами для подальшої війни, адже ніяка економіка, благоустрій чи рівень життя місцевого населення Москву не хвилюють. Імперії живуть та годуються війною. 

Немає жодного завойованого Москвою регіону, який живе краще ніж країна у якої Кремль його загарбав: Кенігсберг, Сахалін, Абхазія, Осетія, Придністров’я, “ДНР” та “ЛНР” та навіть Крим. Всі ці регіони стали воєнними базами.

Наразі виїзд дасть головне – свободу пересування й безпеку. Маючи ці дві базові речі – ви маєте перспективи. Україна переможе та всі повернуться у свої домівки, але зараз Центр національного спротиву закликає евакуюватися з ТОТ. 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.