Партизани нищать інфраструктуру та попереджають ворога про розплату, – огляд з ТОТ

Партизани підривають залізницю та нищать ворогів, поки окупанти розігрують фарс під назвою «референдум». Центр національного спротиву підготував дайджест головних подій на тимчасово окупованих територіях за тиждень.

Знищена інфраструктура й попередження зрадникам

17 вересня у Запорізькій області пролунав вибух, в результаті якого пошкодили залізничне полотно, яким окупанти доставляють зброю та паливо для військової техніки з АР Крим.

Загиблих та постраждалих немає. Внаслідок роботи було підірвано залізницю біля станції Низяни. Тепер доставка боєприпасів для обстрілів українських міст ускладниться, адже логістична модель російської армії побудована саме на залізниці.

Також невідомі підірвали дві опори лінії електропередач в Запорізькій області. Наразі росіяни активно шукають виконавців диверсій. Для цього вони перекрили вулиці й збільшили кількість перевірок, але марно.

18 вересня у Мелітополі пролунав вибух поблизу шляху прямування поліцейського-зрадника Дениса Стефанкова. Спочатку окупанти повідомили про його смерть, але як виявилось – зрадник живий.

Тим не менш, на всіх колаборантів чекає розплата. Про що кожен з них був попереджений українським підпіллям, та головне, що на кожного зрадника є інформація. Раніше ЦНС опублікував перелік всіх колаборантів, які входять до складу так званих ДВК на «референдумі».

«Референдум» та подальша мобілізація

Цього тижня російський диктатор Путін оголосив про проведення «референдумів» на окупованих територіях про приєднання їх до РФ. При цьому, після приєднання на регіони чекає мобілізація, яку також розпочав лідер окупантів.

Так, на півдні військовозобов’язаним чоловікам заборонено залишати регіон без дозволу комендатури на період «референдуму» (23 – 27 вересня). Водночас в Херсон прибули партії кадирівських бойовиків, які й мають допомогти окупаційним адміністраціям забезпечити виконання плану щодо «формування добровольчих батальйонів».

Зокрема, на Херсонщині сформовано списки на 8 тисяч осіб, у Запорізькій області на 4 тисячі осіб. Списки формувалися окупаційними адміністраціями та ФСБ. Мобілізованих передбачається відправити на територію РФ.

Щодо «референдуму», то росіяни так і не отримали підтримку своїх дій. Тому перетворили його проведення в фарс, зробивши голосування за місцем проживання.

Озброєні молодики ходять по квартирах й імітують «таємницю голосування». Також відкрито декілька дільниць й безліч дільниць у РФ, де місцева масовка вже створює пропагандистам потрібну картинку.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.