“Вас обдурили та зрадили”,– міністр оборони України звернувся до російських військових

Міністр оборони України Олексій Резніков записав відеозвернення адресоване російській армії.

У зверненні Резніков закликав російських солдатів скласти зброю та заявив, що українська сторона гарантує життя, безпеку і справедливість всім, хто відмовиться воювати негайно.

“Ваші десантники зараз гинуть на правому березі Дніпра. Вони знають свою справу. Але хтось у Кремлі вирішив відправити їх на вірну смерть. Чому так відбувається? Все дуже просто. Вас обдурили та зрадили. Вам обіцяли “легку прогулянку”. А відправили в пастку. Ви платите кров’ю за чиїсь фантазії і помилкові цілі. Тепер вас не слухають. Тому що послухати вас зараз — значить визнати помилки. А в Москві не люблять правду”, — сказав Резніков.

Він додав, що багато росіян уже здогадуються, що не повернуться після цієї війни.

“Ви знаєте, що в Україні ви нікого не звільняє. Ви знищуєте цілі міста, де зовсім недавно вас вважали добрими сусідами і говорили по-російськи. А тепер посіяна ворожнеча на покоління вперед. Багато з вас вже зрозуміли — вас відправили вмирати не за праве діло. Я вам скажу, що буде далі. Тисячі російських хлопців загинуть. Ще більше залишиться без рук, без ніг. Але їх зганьблять. А вас зроблять винними. І знову зрадять. Як уже зраджували не раз”, — пояснив міністр.

Спротив місцевого населення на тимчасово окупованих територіях щодня доводить те, що оповіді про “теплу зустріч росіян з квітами та піснями” – це відвертий обман і росіянам на наших землях не раді. На ТОТ люди чекають солдат та офіцерів лише в українському пікселі!

Центр національного спротиву нагадує, що для мобілізованих росіян та тих, кого окупанти примусово мобілізували на ТОТ – діє гаряча лінія “Хочу жить”. Українська сторона гарантує безпеку для усіх, хто здасться в полон. Для отримання інформації, як здатися в полон, російським військовослужбовцям або їхнім рідним і близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами: +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84.

Також закликаємо мешканців тимчасово окупованих регіонів за можливості залишити регіон на момент операції ЗСУ зі звільнення територій.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.