Росіяни почали освітню пропаганду серед школярів та молоді на ТОТ

Окупанти розпочали освітню кампанію на ТОТ,  яка має на меті пропагувати російську версію історії.

Українська молодь на тимчасово окупованих територіях продовжує чинити спротив ворогу. Через те, що абітурієнти саботували вступну кампанію до так званих вищих навчальних закладів, росіяни вирішили запустити жорстку освітню кампанію. Дітей примусово вивозять на території рф та змушують вступати до різного роду навчальних закладів. В тому числі і новостворених фейкових вишів на ТОТ.

Водночас міносвіти рф розробило програму для шкіл ТОТ України, мета якої змінити уявлення молоді про історію України. Нав’язати думку про те, що саме “росія створила Україну” і завжди мала бути в складі рф. Для цього російські вчителі, які працюють на ТОТ, проходять спеціальну підготовку в ФДАОУ ДПО по перепідготовці. Пропаганда стає основою освітнього процесу. Попри те, який предмет окупанти планують викладати дітям в школах, на ньому потрібно говорити “про велич росії”. Також, для  цього, українських дітей на ТОТ, залучають до всеросійського конкурсу “Смотри – это россия”.

Центр національного спротиву закликає за можливості виїжджати з ТОТ на підконтрольну Києву територію та не ставати жертвами російських експериментів.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.