Окупанти депортують мешканців ТОТ на південь рф

Для того, аби виправити демографічну ситуацію в південних республіках, росіяни “евакуйовують” туди українців.

Проте така евакуація відбувається не добровільно. Фактично москва спочатку генерує гуманітарну кризу в регіоні й вивозить звідти заклади медицини, освіти й аптеки.

Коли життя вже в місті немає, то мешканцям розповідають про наступ ЗСУ й бомбардування, та встановлюють дедлайни, які психологічно тиснуть на людей. Хоча подібного потім не відбувається (Див. визволення Херсону).

В результаті, коли цивільне населення з тимчасово окупованих територій, переважно з Херсонщини, піддається паніці, то їх “евакуюють” до південного федерального округу рф. Зокрема Краснодарського та Ставропольського країв. При цьому виїзд до вільної України закривають, що руйнує міф пропагандистів москви про турботу про населення. Всі місцеві, які лишаються, вимушені жити в умовах продовольчої та гуманітарної кризи. Водночас репресії проти мирного населення посилюються.

Українців переселяють в регіони, яку за останні десятиліття активно заселяють народи Кавказу. Відтак кремлю необхідно збалансувати демографічну ситуацію в регіоні. Адже в кремлі не відкидають сценарію активних визвольних рухів народів, що населяють рф.

Для активного переселення уряд рф ухвалив окрему постанову під номером 1876. Згідно з нею депортовані українці отримуватимуть одноразову допомогу в 100 тис. російських рублів, а держава відшкодовує придбання житла. Проте це лише на папері, адже виплат немає. На місці українцям повідомляють, що треба донести “якісь нові довідки” й гроші не видають. Відтак механізм компенсації не працює.

Також росіяни діють через дітей. Їх виманюють в ті ж самі регіони, під приводом оздоровлення в таборах, та потім батькам не повертають. Батьки виїздять за дітьми, але назад їх вже не пускають, бо в регіоні “воєнний стан”.

Росіяни працюють по радянських методичках та намагаються винищувати українську націю. Як робили це 100 років тому, влаштовуючи хвилі депортацій. Зокрема, операція “Захід” 1947 року, коли для того, аби зламати Рух опору в західних областях України понад 200 тисяч українців вивезли до Сибіру та Казахстану.

Сьогодні ж, росіяни навмисно обмежують можливість українців з тимчасово окупованих територій виїхати на підконтрольну Уряду України територію. Фактично, ворог влаштовує фільтрацію населення та визначає напрямок депортації українців.

Центр національного спротиву закликає населення на ТОТ виїжджати на підконтрольні Україні території. Така можливість зберігається. Зокрема і через пункт пропуску Василівка (Запорізька обл.).

Ми усвідомлені труднощами, які чекають на цьому шляху, але це шлях в безпеку, шлях до свого. І після закінчення операції ЗСУ зі звільнення наших територій ви зможете повернутися до рідного, вільного дому.  Вільного, як Херсон та інші звільнені від окупантів землі.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.