Росіяни вкрали 216 одиниць техніки для підприємства колишнього міністра сільського господарства рф

На тимчасово окупованих територіях Донецької області росіяни вкрали 216 одиниць сільськогосподарської техніки для АТ “Агрокомплєкс ім. Ткачєва”.

Техніку забрали зі зберігання на складах захоплених фермерств й перевезли в Краснодар, де й базується агрокомплекс. Власником аграрної компанії є Олександр Ткачов – колишній міністр сільського господарства рф, який також був губернатором Краснодарського краю. З 2014 року він перебуває під санкціями через підтримку окупації України.

Зауважимо, що комплекс, який за фактом тепер експлуатує викрадену з України техніку постачає свою продукцію не лише в межах рф, а й за кордон. Зокрема в Китай, Сирію, Туреччину, Лівію та Іран.

Центр національного спротиву зауважує, що кожен колаборант, хто допомагав окупантам у розграбуванні України понесе покарання, передбачене КК України. Всі ж збитки нанесені українським фермерам рф виплатить завдяки примусовому стягненню репарацій.

Нагадаємо, напередодні ворог розграбував ТОВ “Старобільський елеватор”, звідки вивіз майже 900 тонн зерна (врожай 2021 року). Зокрема було вкрадено понад 600 тонн зерна пшениці та 275 тонн зерна соняшника.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.