Росіяни активно взялись за пропаганду серед українських дітей

Ворог активно промиває мізки дітям на тимчасово окупованих територіях, аби знищити ціле покоління українців.

У всіх російських школах на ТОТ, які є просто пропагандистськими осередками з завезеними педагогами з рф кожен день проводяться “розмови про важливе”. Метою цих уроків є переконати місцевих дітей в тому, що рф їх врятувала від “нацистів”, а захоплені землі споконвіку були російськими.

Водночас ворог збільшив кількість пропагандистських заходів на півдні, де дітей звозять на виступи блогерів, спортсменів та музикантів з рф. Аналогічні зустрічі відбуваються в дитячих таборах, куди росіяни вивозять українських дітей для “лікування”. На заходах посіпаки кремля переконують дітей, що рф – успішна країна й дає великі можливості, на відміну від “нацистської” України.

Зауважимо, пропаганда ворога не працює на дорослих й рф немає підтримки в регіоні, відтак ворог вдається до маніпуляції з дітьми.

Раніше ми вже повідомляли, що росіяни активно вивозять дітей з ТОТ для подальшої асиміляції у рф. Така політика є ознакою геноциду, згідно з міжнародним правом, адже має на меті знищення самоідентифікації цілого покоління.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.