Росіяни використовують новорічні свята як засіб промивки мозку українським дітям

Окупанти масово вивозять на новорічні свята до Москви, Ростова та інших великих міст рф, аби переконтати їх у перевагах життя в рф перед “нацистською Україною”.

Зокрема лише з тимчасово окупованої Горлівки вивезли 414 дітей до Ростовської області на “святкові заходи”. До вивозу дітей залучають медперсонал, який фактично курує цей злочин.

На цих заходах дітей піддають пропаганді, а головною метою є “гра на контрасті”, де дітям демонструють “щасливе й безтурботне” життя на рф на противагу війні в Україні. Таким чином закарбовуючи в пам’яті дітей перевагу рф над їх Батьківщиною.

Зауважимо, ворог активно промиває мізки дітям на ТОТ, аби знищити ціле покоління українців. У всіх російських школах на ТОТ, які є просто пропагандистськими осередками з завезеними педагогами з рф кожен день проводяться “розмови про важливе”. Метою цих уроків є переконати місцевих дітей в тому, що рф їх врятувала від “нацистів”, а захоплені землі споконвіку були російськими.

Водночас ворог збільшив кількість пропагандистських заходів на півдні, де дітей звозять на виступи блогерів, спортсменів та музикантів з рф. Аналогічні зустрічі відбуваються в дитячих таборах, куди росіяни вивозять українських дітей для “лікування”.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.