Окупанти планують відкрити “офіційні” в’язниці на ТОТ

Росіяни мають намір відкрити 27 виправних колоній на тимчасово окупованих територіях.

Уряд окупантів видав розпорядження щодо створення 27 в’язниць на тимчасово захоплених землях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. Відповідний документ окупанти опублікували на сайті власного уряду.

Так, ворог має намір створити 13 виправних колоній у Донецькій області, семи – у Луганській області, трьох – на окупованій території Херсонської області та ще трьох – в окупованій частині Запорізької області.

Центр національного спротиву зазначає, що згідно із законами окупантів, мешканці окупованих регіонів України визнаються російськими громадянами з 30 вересня незалежно від наявності російського паспорта.

Також варто наголосити, що окупанти продовжують викрадати українців на ТОТ й зараз. Після чого людей утримують на “підвалі”. Зазвичай це захоплені приміщення навчальних закладів чи пансіонатів, які вже виконують функцію в’язниці. Тобто, ворог просто планує офіційно зареєструвати діючі тюрми та табори утримання українців, а отже йдеться про імітацію “правого поля” на ТОТ.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.