Росіяни почали здавати один одного аби уникнути трибуналу

Протистояння веж Кремля триває, й деякі з них вже не зацікавлені у війні, адже не хочуть розділити місце на лаві підсудних з іншими представниками путінського режиму. Відтак росіяни охоче доносять один на одного.

В розпорядження Центру національного спротиву потрапила внутрішня документація 4-ї танкової дивізії рф (4-та гвардійська танкова Кантемирівська ордена Леніна Червонопрапорна дивізія імені Юрія Андропова).

Дивізія брала участь у бойових діях з самого початку повномасштабного вторгнення в Україну. ЇЇ підрозділи атакували Сумщину, Харківщину й Чернігівщину. З усіх регіонів її було вибито й вона втратила дві третини свого парку техніки, а отже втратила боєздатність.  

Документи вказують на те, що перша танкова армія (до її складу входить дивізія) має дефіцит підготовленого бойового складу. Згідно з результатами перевірки, яку провів російський генштаб, в дивізії розквітає корупція. Адже кадрові та підготовлені військові відсиджувалися в тилу, виконуючи не притаманну їм роботу, а навідники та стрільці виконували роботу з матеріально-технічного забезпечення, фактично розвантажували продукти або обслуговували техніку. Натомість в екіпажах перебували недосвідчені військові.

Проте проблема є й з технікою. Так, згідно з доповіддю командування дивізії – більшість батальйонів мають проблему недоукомплектування й надали списки несправної техніки:

Також в розпорядженні Центру є списки особового складу дивізії. Ми наводимо перелік командування:

  • Командир – полковник євгеній журавльов;
  • Начштабу – підполковник андрєй князєв;
  • заступник командира – полковник григорій лазуткін;
  • начальник з фізичної підготовки – підполковник алєксандр рижак;
  • заступник командира з воєнно-політичної роботи – майор андрей лукьяненко;
  • заступник командира з озброєння (начальник техчастини) – підполковник алєксандр горунов;
  • заступник командира з тилу – полковник роман мальцев;
  • заступник Начштабу – підполковник денис гутаров.

До уваги любителів OSINT. Весь особовий склад дивізії за посиланням.

Кожного окупанта ідентифіковано.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.