Окупанти мають дефіцит колаборантів на ТОТ Донеччини

Окупанти ухвалили рішення відправляти працівників фсб, поліції, мвс та прокуратури з території рф. 

Росіяни не можуть набрати достатню кількість охочих на тимчасово окупованих територіях, щоб наповнити фейкові органи окупаційної адміністрації. Зокрема на ТОТ Донеччини бракує колаборантів, які готові йти працювати до каральних структур росіян. Зокрема йдеться про так звану поліцію. прокуратуру та інші структури, які мають допомогти налагодити адміністративно-поліцейський режим.

Після загострення гуманітарної кризи та масової мобілізації чоловіків з ТОТ, місцеве населення остаточно перестало вірити пропаганді окупантів про “рускій мір”. Відтак міста на ТОТ виходь з-під контролю росіян. Для стабілізації ситуації уряд рф ухвалив рішення відряджати працівників їхнього мвс, а також фсб та прокуратур на ТОТ України.  Для них вже готують житловий фонд, фактично віджимаючи квартири у місцевих, для розселення своїх працівників. 

Відрядження відбуватимуться на ротаційній основі, а працівники отримуватимуть премії та навіть статус учасників так званої сво. Такі рішення ухвалені для того, аби хоч якось заманити кадрових працівників до відряджень на ТОТ України.

Ця ситуація стає черговим доказом загальної фіктивності підтримки росіян на ТОТ.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.