Окупанти примусово мобілізують на ТОТ непридатних

В росіян все більші проблеми з відновленням боєздатності підрозділів. 

У тимчасово окупованій Горлівці Донецької області росіяни планують чергову хвилю мобілізації місцевих мешканців.

В Горлівці, що знаходиться на території тимчасово окупованої Донецької області, близько 90 військовослужбовців армії рф, які перебувають на лікуванні в медичних установах міста будуть найближчим часом направлені до міста Урзуф для проходження ВЛК на предмет визначення придатності до подальшого проходження військової служби. Паралельно з цим окупанти в Горлівці отримали розпорядження щодо проведення чергової хвилі мобілізації в місті для поповнення складу підрозділів, які тимчасово виведені з зони ведення бойових дій у зв’язку з втратою боєздатності. Планується мобілізувати близько 500 осіб з тих категорій, які раніше отримали бронь за причин обмеженої або повної непридатності до військової служби”, – повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України. 

Водночас Центр національного спротиву звертається до примусово мобілізованих мешканці тимчасово окупованих територій. У вас є шанс вижити та повернутися до нормального життя. Для цього необхідно звернутися за контактними номерами телефону по гарячій лінії “Хочу жить”:  +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84.

Також, закликаємо внутрішньо переміщених осіб та мешканців прифронтових зон, хто має родичів на ТОТ, поділитися цією інформацією. Ще не пізно здатися ЗСУ та не вчиняти воєнні злочини.

Інструкцію, як здатися в полон, можна завантажити тут.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.