Окупанти створили ще одне підліткове мілітарне об’єднання на ТОТ 

Ворог анонсував створення «Добровольчої молодіжної дружини» в межах псевдогромадського руху “ЮгМолодой” на тимчасово захоплених землях Запорізької області.

Окупанти заявили, що юні дружинники мають надавати допомогу з охорони громадського порядку, взаємодіяти з поліцаями та окупантами. Фактично це мілітаристичне юнакове угруповування в межах політики промивання мізки дітям.

Зауважимо, що на ТОТ, як й в ссср, створюють такі умови, що вступ до таких організацій є добровільно-примусовими й покликаний не лише залучити дітей до пропагандистських осередків, але й поділити між ними відповідальність за “службу”.

Нагадаємо, раніше колаборанти оголосили про формування “Народного ополчення Запорізької області”. За легендою, це будуть добровольці, які будуть охороняти порядок на вулицях. Проте навіть зрадники не приховують, що в “народне ополчення” можуть вступати росіяни з усіх регіонів рф. Cтворення таких “дружинників” має два дві мети. Перша, суто пропагандистська, створити ілюзію підтримки окупантів з боку місцевих після провалу ідеї з добровольчим батальйоном, вступ до якого місцеві проігнорували й він залишився існувати лише в пропагандистських відео. Друга мета – це сформувати перелік осіб для мобілізації, яку готують окупанти.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.