Росіяни планують відкрити на ТОТ додаткові центри промивки мізків

Вище військово політичне керівництво рф продовжує здійснювати послідовні кроки спрямовані на витіснення української ідентичності із свідомості населення ТОТ півдня України.

Зокрема, аналіз інформаційного поля ТОТ Запорізької області вказує на розгортання цілеспрямованої кампанії щодо нав’язування місцевому населенню російської ідентичності та примусу до інтеграції в соціально-культурний простір рф.

Так, активно поширюється заява голови Федерального агентства зі справ національностей рф Євгена Баринова, в якій він анонсував відкриття мережі представництв даного агентства на ТОТ Запорізької області з метою «зміцнення російської ідентичності та міжнаціональної єдності у регіонах, які лише нещодавно звільнили з-під гніту української пропаганди».

При цьому, наголошується, що діяльність створених представництв Федерального агентства зі справ національностей рф буде сконцентровано на залученні різних соціальних груп населення ТОТ Запорізької області до співпраці з російськими громадськими організаціями, створенні спільних програм «просвітницької роботи», а також активному запровадженню “гуманітарних програм”.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.