В окупантів загострюється кадровий голод на ТОТ

Місцеве населення відмовляється співпрацювати з росіянами.

Попри ротації російських працівників різних сфер  на тимчасово окуповані території України – в окупантів залишаються проблеми з фахівцями середньої ланки.

Після невдалих спроб росіян залучити місцеве населення до співпраці, вони налагодили систему “відряджень” на ТОТ працівників з рф.

Більшість керівних посад в окупаційних адміністраціях та структурах майже відразу зайняли росіяни. Проте залишаються серйозні проблеми з працівників середньої ланки. Росіяни постійно шукають працівників серед місцевих, проте це не працює і окупанти мусять застосовувати значно важчий та ресурсно дорожчий процес “відряджень” на ТОТ працівників з рф.

Місцеві гауляйтери вже відчувають наростання напруги і для того, аби й ті колаборанти, які вже працюють на росіян, не втекли, в них вилучають закордонні паспорти. Зокрема. таку практику почали застосовувати щодо Мелітопольських колаборантів. Центр національного спротиву закликає місцевих колаборантів вже піти на співпрацю з українськими силами оборони. Адже тоді, коли ви перестаєте бути потрібними для росіян, шанси на виживання значно зменшуються.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.