Росіяни змушують мешканців ТОТ зареєструватися на ворожих державних онлайн-сервісах для проведення голосування

Окупанти не залишають надії провести у вересні цього року вибори до місцевих рад на тимчасово окупованих територіях й вже зараз ведуть підготовку.

Наразі окупаційні адміністрації зосереджені на підготовці до проведення попередніх внутрішньопартійних виборів всеросійської політичної партії «Единая россия». Так, 17 квітня поточного року на офіційному сайті путінської партії відкрито реєстрацію для голосування за кандидатів від партії.

Голосувати за кандидата можна онлайн. Відтак, аби мати “явку” ворог спонукає населення ТОТ півдня та сходу України заводити облікові записи у російській інформаційній системі «Единый портал государственных и муниципальных услуг» (Єдиний портал державних й муніціпальних послуг).

Таким чином окупанти хочуть створити пропагандистський привід про небувалий інтерес серед місцевих до “політичного життя рф”.

Закликаємо місцеве населення ТОТ ігнорувати реєстрацію й не встановлювати ворожі додатки на телефон, адже вони можуть бути використані для стеження за власником гаджета.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.