🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

1300 московських попів поповнить ряди окупаційної армії кремля

кремлівська  церква має намір направити на фронт в Україну “для духовної допомоги російським військовослужбовцям” близько 1300 священників. Про це розповів митрополит Ставропольський і Невинномиський кирило в ефірі російського пропагандистського ТБ.

Московський піп запевняє, що сьогодні міністерство нападу рф має дуже тісні зв’язки із російською церквою і це питання вирішиться найближчим часом. І так воно насправді і є. Адже відомі факти про те, що глава кремлівської церкви патріарх кіріл є агентом кдб по кличці «Михайлов» і має генеральське звання фсб росії. Його попередник алексій ІІ (олексій рідігер) також був агентом кдб під псевдонімом «Дроздов».

У війні проти України кремль значною мірою покладається на підконтрольні йому релігійні структури.  Домінуючою тут є саме рпц, яка за часи свого існування створила потужну мережу в Україні й стала ідеальним інструментом для промивки мізків своїх прихожан.  Відомо як ще на початку вторгнення в Україну у 2014 році ця псевдоцерква організовувала багатолюдні хресні ходи аби завадити українським захисникам не пропустити армію окупанта.

Центр національного спротиву повідомляє, що усі злочинні дії окупантів, колаборантів, ворога будуть виявлені й обов’язково покарані відповідно до  КК України. Наблизити цей час може кожен, повідомляючи інформацію про ворога на чат-бот за цим анонімним посиланням.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.