В окупантів проблеми з проведенням псевдореферендуму

За даними розвідки фейкове волевиявлення може не відбутися в усіх тимчасово окупованих районах через невдачі російської армії.

В Кремлі дійсно вірили, що зможуть ще влітку закріпитися та контролювати усю території Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Тому і запланували провести так званий референдум 11 вересня. Проте ЗСУ та підпілля на тимчасово окупованих територіях суттєво вплинули на перебіг бойових дій. 

Та росіяни продовжують в інформаційному полі просувати тему “референдуму” та готувати пропагандиську картинку. Вони розуміють, що навіть постановочне голосування може не відбутися в усіх тимчасово окупованих громадах. Причин, окрім невдач на фронті, багато. В першу чергу це спротив місцевого населення та загроза з боку партизан, які вже знають, як працювати з штабами ворога

Тому, окупанти можуть режисерувати свої постановки на окремих великих містах і потім показуватимуть цю картинку для громадян рф та у світі. Ми вкотре закликаємо мешканців на ТОТ не брати участь у фейковому волевиявленні, аби стати актором цієї вистави.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.