🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Хто краде стипендії студентів-сиріт на окупованій Луганщині?

Студентам “Луганського художньо-промислового коледжу”, серед яких значна кількість діти-сироти, систематично не виплачують стипендії. Така ситуація триває вже не один місяць. Якщо до цього стипендії значно затримували, то тепер їх взагалі діти не бачать. 

Усе тому, що окупаційна адміністрація навчального закладу організувала злочинну схему з відчуження коштів призначених на виплату стипендій.  Схоже що захмарних зарплат та соціального пакету обіцяних кремлем місцевим колаборантам замало. А жити на широку ногу то хочеться. Чому ж не вкрасти у дітей?

Воно й не дивно. Адже відомо, що кремль вдається до крайніх заходів аби поповнити педагогічний кадровий брак. До прикладу активно агітує військових злочинців, які через стан здоров’я або ж з інших причин, вже не можуть брати участі у війні, ставати педагогами або ж очолювати заклади освіти.

Центр національного спротиву закликає громадян на ТОТ надсилати відому вам  інформацію про подібні випадки й загалом про злочини окупантів та колаборантів можете передати анонімно за посиланням.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.