🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Армія окупанта фіксує різкий ріст злочинності в своїх рядах

У розпорядження Центру національного спротиву завдяки небайдужим патріотам потрапили документи, які містять звіти росту злочинності в рядах росармії а також “план основних заходів військово-політичної роботи” з особовим складом в період проведення вихідного дня. 

Пропагандистські фільми, політінформаційні заходи  і чітко визначений “час солдатского пісьма” – це короткий перелік  обов’язкових акцій, що відбуваються в одній із військових частин міністерства нападу рф у тимчасово окупованому Криму. Йдеться про в/ч 41497, яка дислокується у м.Бельбек.

З того, що можна побачити у плані, напрошується висновок – вихідний день в окупантів це суцільне промивання мізків агресивною пропагандою. Серед обов’язкового перегляд кремлівських рупорів на путінських каналах “ росія”,  “1 канал”, а ще художній фільм “освобожнение Польши” 1978 року випуску.  

Ну і куди без профілактичних бесід з окупантами. Особливо актуальною темою для путінських солдатів, як вважає їх політрук, є вигнання польських інтервентів із москви 1612 року. Зрештою, саме на переписаній і вкраденій історії будується московська самоідентичність.

Російська пропаганда дуже активно використовує тему історії. У армії загалом уся морально-психологічна робота побудована на подвигах “дєди воєвалі”. Саме для цього, мабуть, доводиться мобілізованим, окрім участі в бойових діях в Україні, розкопувати рештки героїв минулого у складі регіональної історико-патріотичної пошукової громадської організації «союз наследніков традицій» та пошукових загонів “долг”.

Місцевий політрук також активно веде стінгазету. І, звичайно, головні посили цього інформаційного смітника – це як Україна дамбила бамбас усі 8 років, героїзація кремліських вбивць та як Захід втомився допомагати українцям.

Але жодні плани вихідного дня не всилі впоратися із ростом злочинності в рядах “другої армії світу”.  Серед отриманих матеріалів маємо цьому підтвердження. 

З  доповіді  командувача 4 армії впс і ппо рф  “Про стан військової дисципліни і правопорядку в об’єднанні” бачимо що, до прикладу, самовільних залишень військових частин об’єднання збільшилися вдвічі, злочинів проти цивільного населення у 19 разів, дача хабарів у 18, незаконний обіг наркотиків вдвічі. Щодо таких дрібних правопорушень, як міжстатутні відносини, знищення військового майна взагалі окрема тема для досліджень.

Ми ж вкотре нагадуємо окупантам – усі ваші дії та місце розташування відомі Силам оборони України завдяки небайдужим громадянам, які прагнуть звільнення від окупації. Отож,  в один із таких вихідних днів, коли триватиме “час солдатского пісьма” високоточні ракети  ATACMS зустрінуться з кожним ворогом віч-на-віч.

Центр національного спротиву закликає повідомляти про ворога, його розташування, техніку на цей анонімний чат-бот. Разом ми наблизимо час Перемоги над російським загарбником.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.