🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

московія примушує африканських студентів до участі у воєнних злочинах

Тисячі іноземних студентів на росії опинилися у глухому куті. кремлівська влада перестала видавати їм навчальні візи. Натомість вербує до участі у війни проти України та змушує до підписання контрактів із міністерством нападу рф.

Таким чином вдалося залучити до путінської армії тисячі іноземних студентів та робітників. Останнім також різко перестали продовжувати робочі візи. Без цього документу залишатися на росії немає шансів.

Щоправда, є випадки, коли африканські студенти не отримали відповідної візи й водночас уникнули підписання контракту. Їм вдалося підкупити потрібних чиновників і таким чином вирішити своє питання.

росія активно вербує вбивць з бідних країн світу, де має розгалужені агентурні мережі, адже імперії завжди ведуть свої колоніальні війни руками чужих народів.

Центр національного спротиву нагадує, що найманці, згідно з Женевськими конвенціями, які беруть участь у збройному конфлікті є злочинцями і вони будуть покарані за воєнні злочини. А небайдужих громадян закликаємо фіксувати подібні факти, а також про розташування ворога, його техніку і передавати цю інформацію на цей анонімний чат-бот. 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.