🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Московські попи агітують дітей на ТОТ служити в армії рф

Акція, яку масштабно розгорнули на тимчасово окупованому Запоріжжі московські попи, вкотре підтверджує людиноненависницьку політику росії. У Мелітополі священики російської церкви, які є військовослужбовцями росгвардії, закликають дітей до вступу в ряди армії росії. А поки ще дітки підростають, вчать їх вбивати усіх, хто протистоїть окупації України. 

Тут проводять „військово-патріотичні” навчання для юнармійців та добровільній молодіжній дружині Мелітополя. Вишколи передбачають навики поводження із вогнепальною зброєю, тактичну медицину і, звичайно, політінформацію. 

Такі заходи зі сторони фсбешників у рясах стали вже системними і особливо небезпечними у плані промивання мізків молодих людей. Попи чітко працюють за кремлівськими методичками і не соромляться використовувати духовні цінності для переконань стати мʼясом для путінської армії вбивць та ґвалтівників. 
Центр національного спротиву попереджає кожного злочинця,  який прийшов в Україну зі зброєю, про відповідальність. Небайдужих закликаємо повідомляти інформацію про ворога та його посібників сюди.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.