🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

“Б’є – значить любить”. З 1 вересня окупанти впроваджують “семьяведєніє” в українських школах

З першого вересня у школах на тимчасово окупованих територіях Донеччини буде впроваджено новий предмет. Вбивці та ґвалтівники будуть вчити українських дітей як правильно “будувати” сім’ї. Усе заради того, аби втерти носа західним цінностям і укріпити православні скрєпи на знищених росіянами та їх посіпаками українських землях.

Отож, місцеві колаборанти тепер у школах вчитимуть як правильно будувати відносини й створювати сім’ї. Головна мета цього предмету — виховати наступне покоління рабів, які з легкістю віддаватимуть своїх дітей на загарбницькі війни. 

Цинізм кремлівської людиноненависницької політики у своєму найжахливішому прояві доповнюється і ще одним фактом. путін підписав  федеральний закон, що встановлює новий правовий режим висилки щодо мігрантів, які не мають “законних” підстав для перебування у рф та його “нових регіонах”. Тепер українці на своїй рідній землі без російського паспорта називаються мігрантами.

Припинити свавілля російських окупантів можливо тільки після повної деокупації українських земель. Допомагай наближати цей час. Маєш інформацію про ворога, колаборантів та усіх кремлівських посіпак — надсилай на цей анонімний чат-бот. 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.