🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Окупанти продовжують відправляти дітей на “перевиховання” з ТОТ Донеччини на рф 

Російські окупанти продовжують здійснювати масштабну депортацію українських дітей на територію росії під виглядом так званого «відпочинку» у дитячих таборах. Ці дії не мають нічого спільного з турботою про дітей, а є частиною глибокої стратегії з пропагандистського перевиховання молодого покоління.

430 дітей із тимчасово окупованого Донецька місцеві колаборанти відправляють на профілактичний відпочинок у Таганрог. Захід передбачає двотижневий курс пропагандистського виховання учнів тимчасово захоплених росіянами території Донеччини. 

Відомі випадки коли батьки, відправивши своїх дітей у подібні табори, згодом не можуть повернути їх назад через бюрократичні або фізичні перешкоди, що ставить під загрозу возз’єднання сімей.

Центр Національного Спротиву наголошує, що усі виконавці подібного геноциду нестимуть відповідальність за скоєні злочини відповідно до міжнародного права. Про таких просимо надавати інформацію на наш анонімний чат-бот. Допомагайте наближати час деокупації українських земель! 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.