🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Росіяни виховуватимуть “луганський характер” у дітей на ТОТ Луганщини

Нову пропагандистську освітню програму “луганський характер” впроваджують на тимчасово окупованій Луганщині. Покищо вона працюватиме як пілот у кількох школах Луганська. Але в найближчій перспективі буде впроваджена у всіх освітніх закладах загарбаної української області.

Ми привчатимемо дітей – від першокласників до випускників – працювати, жити в колективі, працювати в команді на прикладі найкращих особистостей минулого, – каже луганський гауляйтер лєонід пасєчник. Найкращі приклади – це климент ворошилов і йому подібні, які свого часу впроваджували радянський терор на Донбасі.  

На тимчасово окупованих територіях Херсонської області у захоплених школах відбулись лекції російських пропагандистів. Лекції відбулись під час так званих “розмов про важливе” – обов’язкові пропагандистські уроки раз на тиждень в захоплених школах. Проте цього разу лекції вели російські пропагандисти, зокрема співробітники тасс.

Впровадження радянської пропаганди серед школярів є одним з головних інструментів росії для довготривалої асиміляції окупованих територій України, знищення української культурної спадщини та перетворення молодого покоління на носіїв російської ідеології. А ми нагадаємо – що це є злочином без терміну давності. Інформацію про посіпак кремля просимо надсилати на  цей анонімний чат-бот.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.