🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Історія українського підпілля твориться прямо сьогодні

Сьогодні в Україні відзначається День партизанської слави. Саме в ці дні це свято є ще одним приводом згадати тих хто вже понад два роки бореться в тилу ворога.

Невідомі загалу герої кожен день ризикуючи життям збирають та передають дані Силам оборони щодо розташування складів та особового складу ворога. Рух опору робить диверсії: підривають мости, залізниці та знищують колаборантів. Українці, які не мають військового фаху, маркують простір рідною символікою та саботують ініціативи росіян.

В умовах, коли ворог заперечує існування української нації й проводить політику примусової русифікації регіону переважна більшість населення ТОТ зберігає традиції, відмовляються від паспортів рф й таємно вчить дітей в українських школах.

Ворог слабне й вдається до безглуздого терору, бо розуміє, що час, обставини та місцеве населення грає проти нього. В цих умовах кожен вчинок наших героїв має більшу вагу. Тому в цей день Центр національного спротиву закликає згадати тих, хто творить історію українського підпілля прямо зараз.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.