🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Агресивна русифікація у школах на ТОТ Луганщини 

Реалізовуючи програму кремлівського фюрера із розвитку російської “культури”, місцеві колаборанти провели серію пропагандистських лекцій у школах тимчасово окупованої Луганщини. Організаторами заходу стали представники відомого путінського проєкту товариство “знаніє”.  Від початку навчального року діти були змушені прослухати  міфи з історії російської писемності, а також про героїзацію учасників сво та виправдання кривавих злочинів рф на території України.

Сьогодні школи та освітні заклади стали головним полем битви російської пропаганди за свідомість молодого покоління. Саме у школах тимчасово загарбаних територій України дітей намагаються позбавити української ідентичності та прищепити проросійські погляди. Така політика спрямована на довготривалу асиміляцію та контроль над майбутніми поколіннями українців. А путінське товариство “знаніє” стало одним із головних інструментів у боротьбі кремля за нашу молодь.

Така політика є грубим порушенням міжнародного права та прав людини, адже русифікація та ідеологічне перевиховання дітей мають на меті знищення самої української нації на окупованих територіях. Про кожного, хто допомагає росії та її посіпакам промивати мізки нашим громадянам, ви можете повідомити на наш анонімний чат-бот.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.