🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Кремлівська картинка і реальність. Тимчасово окупований Маріуполь залишиться без тепла зимою

Показові демонстрації у кращих традиціях московської пропаганди того, як відбудовується знищений російськими терористами тимчасово окупований Маріуполь, не відповідають дійсності. Практично паперові будинки, в які ще ніхто не встиг заселитися, розвалюються від найменшого пориву вітру. Але це не єдина біда.

Ця зима вчергове буде без центрального опалення для мешканців зруйнованого міста. Попри звіти місцевих колаборантів про готовність тепломереж до опалювального сезону щонайменше на 60 відсотків, реальності це не відповідає. “Відновлені” котельні абсолютно не відновлені і до початку зими запустити їх у роботу окупантам не вдасться.

Аналогічна ситуація і у знищеній тимчасово окупованій Волновасі. Про такі райони загарбаних територій Донеччини, як Ясинуватський і Новоазовський взагалі годі й говорити. 

Втім така злочинна безгосподарність російських окупантів не зупиняє їх грабувати місцеве населення. Пошта «Донбасу» з 1 жовтня почне нараховувати комісію при прийомі платежів за житлово-комунальні послуги, які на практиці не надаються. Становитиме вона 1,5% і більше.

Припинити знущання над цивільними можемо разом. Допомагайте Силам оборони України нищити окупантів та їх посіпак. Надавай інформацію про російські війська та його техніку, про колаборантів та гауляйтерів  сюди. Допомагай наближати час звільнення України від терористів! 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.