🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Комунальників на ТОТ змушують відмовлятися від заборгованостей по зарплаті

Заяви про відмову від заборгованості заробітної платні збирають на підприємствах тимчасово окупованого Запоріжжя. Керівники цих установ, які охоче пішли на співпрацю із ворогом, отримали таку вказівку від російської окупаційної влади. Йдеться про місто Бердянськ та, зокрема, про комунальні підприємства “Горліфт” та  “Бердянськвода”.

Люди почали масово звільнятися із муніципальних підприємств. Зрештою, у КП на тимчасово окупованих територіях України й без цього критичний брак кадрів. До прикладу колаборанти не можуть впорядкувати роботу громадського транспорту в тимчасово окупованому Донецьку. Тут на лінії виходять заледве третина автобусів, тролейбусів і трамваїв. Усе через брак водіїв, яких масово мобілізували до лав армії рф.

Центр національного спротиву застерігає кожного, хто пішов на співпрацю із ворогом та виконує його злочинні накази — розплата за це неминуча. А небайдужих громадян закликаємо надавати інформацію про таких посіпак кремля на цей анонімний ресурс аби допомогти Силам оборони України звільняти нашу землю від російських терористів.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.