🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Пишатися тим, що у тебе забрали Батьківщину, вчать у тимчасово окупованому Скадовську

У дитячих садочках тимчасово окупованої Херсонщини пройшли обов’язкові уроки приурочені до другої річниці “возз’єднання” із рф. Маленьким українцям розповідали про “рускій мір”, який окупанти принесли у їх дім та прививали гордість за причетність до терористичного кремля. Зокрема у дитячій дошкільній установі Скадовська “Ромашка” вихованці прослухали пропагандистську лекцію про нову батьківщину росію, переглянули відеокліп про рф та Херсонщину.

Окупанти використовують такі заходи для створення викривленої реальності, де тимчасово окуповані території України вважаються «невід’ємною частиною» росії. Ця стратегія спрямована на те, щоб виховати нове покоління, яке сприйматиме окупацію як щось природне і неминуче. Маленьким дітям нав’язують ідеї, що заперечують українську ідентичність, історію та суверенітет, формуючи лояльність до країни-агресора.

Подібні пропагандистські заходи є частиною масштабнішої інформаційної війни, спрямованої на знищення української ідентичності та виправдання окупації. Центр національного спротиву звертає увагу, що кожен, хто дотичний та допомагає окупантам промивати мізки маленьким українцям кремлівською пропагандою, понесе відповідальність за цей злочин. Маєш інформацію про колаборантів, надавай її нам аби допомогти Силам оборони України пришвидшити час деокупації наших земель. Залишити повідомлення можна на нашому анонімному чат-боті.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.