🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Чергову партію українського зерна вивезли на росію  

Російські окупанти продовжують красти і вивозити зерно з України. Чергова партія обсягом 8 тисяч тонн зерна була вивезена з Маріуполя в один із російських портів.  Загальний обсяг вкраденого і перевезеного українського збіжжя через Маріупольський порт у цьому році вже перевищив 180 тисяч тонн. 

На тимчасово окупованих територіях півдня росіяни продовжують шантажем збирати зерно в місцевих аграріїв. Тут російські окупанти вдалися до примітивної системи збору зерна, яка передбачає наявність так званого державного оператора, який за фіксованою ціною, нижче ринкових, збирає зерно у фермерів й перепродає його.

Такі дії росії є частиною її політики з пограбування українських ресурсів на тимчасово окупованих територіях, що призводить до значних економічних втрат для України і посилює гуманітарну кризу в регіоні.

Центр національного спротиву закликає протидіяти ворогу! Маєш інформацію про російські війська, їх розташування, техніку, а також колаборантів ворога — надсилай за цим посиланням. Анонімність гарантуємо. 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.