🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Окупанти відзначили педагогів-колаборантів до дня вчителя

До Дня вчителя окупанти цинічно нагородили тих педагогів, які зрадили Україну і пішли на співпрацю з ворогом, активно просуваючи російську пропаганду серед українських дітей. Херсонські гауляйтери тетяна кузьмич, тетяна томіліна та інші представники окупаційної влади відзначили вчителів, що допомагають кремлю промивати мізки молодому поколінню.

Найбільш лояльним до окупантів «освітянам» було вручено медалі ордена «За заслуги перед Херсонською областю», почесні грамоти та подяки від так званого губернатора володимира сальдо. Захід супроводжувався пропагандистськими виступами, підготовленими дітьми тимчасово окупованого Генічеська, що лише підкреслює цинізм окупаційної влади, яка використовує школярів у своїй пропагандистській машині.

Серед передовиків – саме ті, які активно виявляють дітей, котрі «потенційно підтримують Україну». Перед новим навчальним роком таких “педагогів” готували куди звертатись якщо вони виявили «не лояльних дітей», та як через них виходити на погляди батьків цих дітей.

Замість того, щоб виховувати дітей у дусі правди й патріотизму, ці педагоги обрали шлях зради та співучасті в окупаційному режимі, просуваючи наративи агресора та зневажаючи своє справжнє покликання. Про вчителів-колаборантів повідомляйте на наш анонімний чат-бот. 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.