🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Росіяни запроваджують кількамісячні курси на ТОТ України аби вирішити кадрову кризу в освіті

Щоб стати освітянином, не обов’язково мати вищу педагогічну освіту. Йдеться про тимчасово окуповані території України. Тут місцеві гауляйтери вирішили боротися із кадровою кризою в освіті шляхом впровадження кількамісячних курсів для бажаючих стати вчителем.

Запорізький гауляйтер євгєній баліцкій дав вказівку своїм посіпакам у найкоротший термін вирішити питання браку вчителів на тимчасово окупованому Запоріжжі. Він також пропонує залучення до освітнього процесу “фахівців за сумісництвом”. Насамперед йдеться про учасників так званого “сво”, які будуть проводити уроки історії та інші “ідеологічні” дисципліни. 

Нещодавно у декількох регіонах рф у педагогічних вищих навчальних закладах запровадили програми перекваліфікації  для громадян рф, які брали участь у війні з Україною.

Центр національного спротиву звертається до небайдужих громадян на тимчасово окупованих територіях із закликом надсилати інформацію про гауляйтері та колаборантів, які впроваджують путінську стратегію із знищення України на наш чат-бот. 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.