🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

На ТОТ України посилилися заходи по зміні громадянства

1 січня 2025 року на тимчасово окупованих територіях України закінчиться дія спрощеного порядку прийому документів на отримання громадянства рф. Росіяни з цього приводу розпочали більш жорстку кампанію по заміні українських паспортів на російські папірці. Буквально в усіх установах, починаючи від дитячих садків, шкіл, лікарень до так званих державних установ громадян попереджають про відповідальність у випадку, якщо цього зробити.

Плани кремля з паспортизації населення тимчасово окупованих територій України провалюються. Попри усі нестерпні умови, які окупанти створили для українців на своїй рідній землі.  Наступними жертвами цього злочинного процесу мають стати люди з інвалідністю.

Центр національного спротиву закликає усіх мешканців, які опинилися в тимчасовій окупації, насамперед не наражати себе на небезпеку і при можливості обов’язково бодай зберегти український паспорт. А щоб припинити усі злочини російських окупантів, закликаємо допомагати Силам оборони України нищити ворога. Маєш інформацію про розташування ворога, його техніки – пиши сюди. Анонімність гарантуємо!

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.