🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Фестиваль “астра 2024” за участі колаборантів із ТОТ України відбудеться у кремлі

Щорічний фестиваль пропагандистів “астра 2024” відбудеться у листопаді на росії. До участі у ньому активно залучають псевдожурналістів із тимчасово окупованих територій України.  Зокрема, серед іншого, будуть визначати найкращих серед тих, хто впроваджує політику кремля серед українців, котрі опинилися в окупації.

Попередньо участь у цьому заході візьмуть “переможці” конкурсу “нові медіа”, який росіяни вже вдруге організували на тимчасово окупованій Донеччині для підконтрольних медіа. Захід пройшов за підтримки путінського фонду культурних ініціатив. Основна мета фестивалю — навчити пропагандистів нових методів викривлення фактів і просування інформації про “перемоги” у війні, а також героїзацію її учасників.

Центр національного спротиву звертає увагу на відповідальність за перекручування фактів і виправдання злочинів російських окупантів. Кожен небайдужий громадянин може допомогти викрити таких псевдожурналістів. Якщо у тебе є інформація про них, а також про ворога чи колаборантів, повідомляй за цим посиланням. Анонімність гарантуємо.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.