🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

У тимчасово окупованому Таврійську вода у кранах не придатна до вживання

Ситуація із водопостачанням у тимчасово окупованому Таврійську вийшла з-під контролю. Російська окупаційна влада не в змозі впоратися із  кризою, яку, зрештою, створила сама. У місті з кранів тече, м’яко кажучи, технічна вода. Використовувати її для приготування їжі чи пити не можна. Забезпечити людей питною водою місцеві колаборанти не поспішають. 

Раніше повідомлялося, що ситуація із водозабезпеченням на тимчасово окупованих територіях України вже давно вийшла з під контролю окупантів. Їх злочинна діяльність проявляється не тільки в руйнуванні українських міст та вбивствах  мирного населення, а й неприпустимому відношенні до екології.

Після підриву Каховського водосховища окупанти позбавили місцевих жителів доступу до питної води. Люди опинилися в умовах гуманітарної катастрофи, оскільки окупаційна влада не здатна забезпечити базові потреби населення. Вирішити цю кризу можна тільки шляхом звільнення українських земель від російських окупантів. Маєш інформацію про ворога, його розташування — надсилай за цим посиланням. Допомагай Силам оборони України наближати час Перемоги!

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.